Yves Rocher Leave In Combing Cream

0
0

Undrar om ingredienserna i Yves Rocher Leave In Combing Cream är godkända? Produktkollen reagerade inte på distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate och jag vet det är ok i tvättbalsam men undrade hur det var med en leave in kräm/balsam.

Här är resten av ingredienserna: aqua, caprylic, capric triglyceride, glycerin, cetyl alcohol, polyquaternium-37, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, simmondsia chinesis seed oil, butyrospermum parkii butter, polyquaternium-70, cetearyl alcohol, panthenol, parfum, sodium benzoate, tocopherol, dipropylene glycol, glycine soja oil, salicylic acid, isopropyl alcohol, citric acid, bis-ethylhexyl hydroxydimethoxy benzylmalonate

Tack för hjälpen :)

  • You must to post comments
0
0

Hej Cecilia,

Den ser okej ut :-) Sulfater behöver du inte fundera över i balsam eller stylingprodukter. Det är så små mängder så det gör typ ingen skillnad. Det är när det är i stora mängder som i vanliga schampon och när man använder det ofta som det torkar ut håret. Är du orolig kan du komplettera med en återfuktande inpackning.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer