Vill ha annat balsam

0
0

Hej Stina!
Jag skickade en fråga för ett tag sen men har inte fått något svar, jag kanske skrev fel mejl eller något så jag frågar igen (;

Jo, jag har nyss börjat med balsammetoden och hade köpt två av de balsamen som du har på din balsamlista. Jag köpte ganska billiga eftersom att jag skulle börja men nu känner jag att jag vill ha något bättre balsam, ett bättre (och kanske något dyrare) vårdande balsam. Är ganska nöjd med mitt tvättbalsam men om du har något tips på det så skulle jag bli glad. 

Jag har tunt, långt, smutsblont hår som även är slitet och känns torrt/strävt efter att jag tvättat det. Undrar om det finns något "bättre" balsam som du rekomenderar (som gärna kostar ungefär 50 kr men dyrare går också bra). 

Mvh Sara! (:

  • You must to post comments
0
0

Hej Sara,

Mitt absoluta favoritbalsam är Perfect Hair Day från Living Proof. Ofta är det så att lägger man lite mer pengar på det så får man ett väldigt mycket bättre resultat.

Har du provat att använda Sök Produkt? Där kan du välja produkttyp + hårtyp + prisklass för att hitta ett balsam som passar dig. HÄR har du exempel på en sökning efter balsam för torrt hår i budgetprisklassen.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer