Vårdande balsam eller hårinpackning?

0
0

Hej Stina! Tack för din fantastiska insats att starta denna hjälpsamma blogg! Jag har lite frågor kring ´mitt hår. Lite bakgrund: mitt hår är naturligt lockigt (väldigt lockigt och tjockt). Jag har under senare år fått tunnare hår, och mina lockar har försvunnit. När jag såg din blogg så började jag direkt med Balsammetoden. TACKTACKTACK! Har kört ett tag nu, märker att mina lockar börja komma fram, men jag har insett att jag inte kan ha olja som är tungt då det tynger ner mina lockar och jag får inte lika tjockt och volym som jag vill ha. Idag använder jag: tvättabalsam: Copp Xtra balsam. Vårdande: Barnängen yoghurt aloe vera som jag blandar med tillsammans med lite kokosolja. Gele som jag har i håret efter: Talijah Wajiid med ingredienser: Water (Aqua), Glycerine, Polyquaterium 10 & PEG-14M, Polyquaterium 37, Polysorbate 20, Yarrow Extract (Achillea Millefolium), Jual Extract (Zizpkus Joazerio Bark), Lemon Extract (Citrus Medic Limonum Fruit), Caprylyl Glycol Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum).

Mina frågor är: 1. är min gele godkänd av BM? 2. Jag behöver ett nytt vårdande balsam/hårinpackning som är återfuktande och ger volym, har du några tips som jag kan använda?

Tack på förhand!

  • You must to post comments
0
0

Hej Alexandra,

Tack för berömmet :-) Din gele är godkänd.

Hur mycket pengar vill du lägga på balsamet? Du skulle kunna prova Burt's Bees Very Volumizing eller Matrix Biolage Volumebloom.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer