Vad ska jag använda?

0
0

I högen av alla produkter som finns så blir jag förvirrad vad jag ska använda för sort till just mitt hår.
Mitt hår är tunt, skandinaviskt.
Min hårbotten blir snabbt fet medans mina toppar är torra.

Tänkte byta till balsammetoden nu, fast med godkända shampoon till en början.

Innan har jag tvättat med volym shampoo eller shampoo för fett hår samt balsam och inpackning för skadat och slitet hår. Vilket tydligen inte hjälpt.

Frågan är då om jag ska testa samma kombo när jag väljer bland listorna hos dig eller om jag ska använda en annan variant, finns chans att balsam och inpackning tynger ner håret för mycket så jag kanske behöver ett lättare? Men samtidigt med tillräckligt med näring för att ta hand om det slitna, så kan du hjälpa så skulle jag vara väldigt tacksam!

  • You must to post comments
1
0

Respons har ett balsam som heter Avocado Oil & Shea Butter, det är godkänt. Annars kan du prova mitt favoritbalsam, Perfect Hair Day Conditioner från Living Proof.

Maria Nilas produkter har inte varit godkända varje gång någon läsare frågat om dem. Även stylingprodukter och håroljor kan ha förbjudna ämnen i sig, så det är viktigt att använda något som är godkänt.

Kram Stina

  • You must to post comments
0
0

Hej topparna är klippta, men även då så är mitt hår väldigt tovigt och skört.

Jag gillar respons produkter vilket funkar någelunda på mitt hår, vet du något bra balsam där som kan tänka sig fungera?

Tänkte testa maria nila soft's shampoo och balsam för att se om det funkar, är dessa produkter okej?

Tänkte testa balsammetoden igen frammåt vår/sommar, så ska helt klart kolla in det tvättbalsamet.

Sedan använder jag mycket leave in balsam samt olja för håret, finns det produkter där som inte är bra?

  • You must to post comments
0
0

Hej Elli,

Först och främst skulle jag vilja tipsa dig om att klippa bort de slitna topparna från ditt hår för att få en fräsch nystart.

När det gäller att håret snabbt blir fett kan det faktiskt bero på att hårbotten är uttorkad. Förmodligen kommer den fortsätta kännas som att den blir fet väldigt snabbt tills dess att hårbotten balanserat sig. Du skulle kunna prova Garant Såklart som tvättbalsam, det är min favorit. Finns att köpa på Hemköp och Willys.

Om du har tunt skandinaviskt hår så behöver du förmodligen inte ett jättevårdande balsam utan något lite lagom. Har du något favoritmärke du använder idag?

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer