Unique 1 & GHD Curl Hold Spray

0
0

Hej!!

Jag ska börja med balsammetoden och förbereder mig med inköp av alla produkter som är godkända för just detta, och då har jag frågor om just två produkter som jag använder som jag inte kan hitta nån info om här på hemsidan: Unique1 samt GHD Curl Hold Spray. Är de okej? Unique1 är jag nästan beroende av och jag kan inte kamma ut mitt hår utan den - men det kanske löser sig självt när man börjar med balsammetoden? Och Curl-sprayen använder jag när jag lockar håret (vilket inte är särskilt ofta), men är inte säker på att den är godkänd för denna metoden. Om de inte är godkända, finns det något du kan rekommendera istället? :)

  • You must to post comments
0
0

Uniq One: Aqua (Water) (Eau),iCetearyl Alcohol, BehentrimoniumiChloride, Parfum/Fragrance, HexyllCinnamal, Butylphenyl Methylpropional,iAlpha - IsomethyliIonone, Limonene, Linalool,lBenzyl Salicicylate, Citronellol,lHydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene, Carboxaldehyde,lAmyl Cinnamal, Eugenol,lIsopropyl Alcohol, Cyclopentasiloxane,iPanthenol, Quaternium-80, SilkiAmino Acids, EthylhexyliMethoxicinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane,lPropylene Glycol, DisodiumlEDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiaziolinone.

 

GHD Curl Hold Spray: Aqua (Water), AlcoholiDenat, PEG-40 HydrogenatdiCastor Oil, Parfuml(Fragrance), Hydroxypropyltrimonium HydrolyzediCorn Starch, PEG-12iDimethicone, Sodium Laneth-40lMaleate/Styrene Sulfonate Copolymer,lPanthenol, Cocamidopropyl Betaine,iGlycerin, Thermus ThermophillusiFerment, Phenoxyethanol, TocopheryliAcetate, Sodium Chloride,lMagnesium Nitrate, BenzyllAlcohol, Potassium Sorbate,lMagnesium Chloride, Methylchloroisolthiazolinone,lMethylisothiaziolinone, Benzyl Salicylate,lCitral, Citronellol, Coumarin,iHexyl Cinnamal, Limonene,lLinalool, Alpha-Isomethyl Ionone.

  • You must to post comments
1
0

Hej Camia,

Du får återkomma med innehållsförteckning på produkerna så kan jag hjälpa dig se ifall de är godkända eller inte :-)

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer