Tvätta med enbart vatten

0
0

hej! Jag började nyligen med balsammetoden. Innan så tvättade jag håret var tredje dag med schampo, och jag vill gärna kunna dra ut på det längre med balsammetoden så att jag inte behöver tvätta details ofta. Men hur avvänjer man håret? Jag har nämligen tvättat med enbart vatten tredje dagen, liksom masserat hårbotten som man gör med balsammetoden. Men frågan är om det sliter på håret? Och hindrar det avvänjandet från att tvätta det lika ofta?

 

tack på förhand

  • You must to post comments
0
0

Det finns inget magiskt sätt att avvänja håret på direkt utan man får ha tålamod och acceptera att det tar lite tid. Tvätta med balsam när du behöver och använd torrschampo mellan tvättarna. Efter hand kommer du märka att du kan dra ut längre och längre tid mellan tvättarna. Sen får man tänka på att det finns olika hårtyper, har man fett hår naturligt så får man helt enkelt leva med att tvätta håret oftare än någon som har torr hårbotten, även om det blir mycket mer balanserat med balsammetoden.

Lycka till!

Kram Stina

  • You must to post comments
0
0

jag använder enbart vatten den tredje dagen, efter det, typ fjärde eller femte dagen så tvättar jag med balsam.

Hur ska man avvänja håret?

  • You must to post comments
0
0

Hej Bianca,

"Tvättar" du bara med vatten eller använder du balsam också? Du kan använda ett godkänt torrschampo för att dra ut på tvättarna.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer