Tovigt hår av balsammetoden

0
0

Hej Stina! Måste börja med att säga att jag älskar din guide. Lusläste den när jag började få nys om balsammetoden och sen körde jag igång.

Har hållit på nu ca 1 månad. Det som är positivt är att mitt hår blir inte fett i hårbrotten, väldigt skönt. Men det blir så galet tovigt efter varje dusch så jag gruvar mig att tvätta håret varje gång... Det gör att jag nästan funderar i att strunta i BM för jag orkar inte med alla tovor. Känns väldigt ologiskt. Från början körde jag Coop xtras balsam men bytte snabbt till det från Fructis som du har tipsat om. Men vad tycker du? Har du några råd? Kan jag bete mig på något annat vis? Tacksam för svar. Och tack för en grym guide, kram Emma

  • You must to post comments
0
0

Hej Emma,

Använder du bara ett balsam? Låter som att håret i så fall tovar sig för att det inte får tillräckligt med vård. Ett tips är att borsta igenom håret försiktigt medan du är i duschen och har balsam i det, och sedan skölja. Tänk på att inte heller gnugga håret med frottéhandduken, utan krama ur vattnet eller använd hellre en microfiberduk (finns större speciella man kan ha till håret). Hoppas det blir bättre!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer