Smutsigt hår i längderna

0
0

Hej! Jag har problem med att håret ser smutsigt ut i längderna trots att jag tvättat det nyss. Började med balsammetoden för en månad sedan. Först använde jag Fructis Pure volume-balsam i både hårbotten och längder. Såg rent ut inledningsvis men efter några tvättar började längderna se smutsiga ut efter tvätt. För två veckor sedan bytte jag till Såklart-balsamet och Faith in natures rosmarinbalsam. De tre första tvättarna med det blev håret rent men nu ser längderna smutsiga ut direkt efter att jag tvättat. Närmast hårbotten ser håret dock rent och fint ut. Varför blir det så, vad gör jag fel? Är det produkterna som inte passar mitt hår och vad borde jag i så fall testa istället? Jag har tunt och fint hår som dock blir fett fort så min förhoppning med balsammetoden var att det skulle bli mindre fett (brukar bli fett en dag efter tvätt). 

  • You must to post comments
0
0

Hej igen! Jag tvättade håret med Wella Extra volume som sista-schampo och använder inga produkter i övrigt i håret. Tvättade en extra gång med sista-schampot häromdagen ifall det kan ha varit så att det fanns kvar rester. Ska se om jag hittar något balsam där jag kan testa, tack för tipset!

  • You must to post comments
0
0

Hej Mia,

Använde du ett sista-schampo innan du började? Om det är längderna som ser smutsiga ut så känns det som att du antingen har kvar förbjudna ämnen i håret eller tillför nya på något sätt.. Är stylingprodukterna du använder godkända? Skulle också byta till produkter för tunt/fint hår, HÄR hittar du godkända vårdande balsam. Hoppas det blir bättre!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer