SLS-fritt schampo med protein

0
0

Hej!

Jag har hållit på med balsammetoden i drygt två år nu men får det inte längre att funka. Mitt hår har gått från att behöva mycket fukt till att nu behöva mycket protein då jag har avfärgat och slingat det från att ha haft mörkt hår. Jag har testat Barnängens volym, Barnängens Aloe & Yoghurt och nu även Elvital Clay då jag hört att det ska vara bra när en har fet hårbotten. Barnängens balsam fungerade inte bra för mig då det inte riktigt gick att tvätta ur mitt hår och Elvital Clay upplever jag innehåller för lite protein. Jag upplever också att det tar för lång tid att tvätta med balsam då jag har väldigt tjockt hår. Nu skulle jag vilja ha tips på ett bra SLS-fritt schampo med protein i? 

Har du andra tips tar jag gärna emot dem också. Har försökt läsa mig till ett bra schampo via dina listor och jämfört protein/fukt-ämnen men hittar inget. Gärna ett relativt billigt också. :) 

Tack! /Julia 

  • You must to post comments
0
0

Hej Julia,

Gå in under Sök Produkt, kryssa in SLS-fritt schampo och Protein. Tryck på Sök och så får du fram ett resultat med produkter som stämmer in på beskrivningen :-)

Kram Stina

 

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer