sls fritt eller sista schampo tvätt?

0
0

Hej igen! Om jag mellan mina balsamtvttar känner att jag behövertvätta med schampo,  pga att det känns som om det kan finnas rester utav produkter i håret så det blir som en liten beläggning på håret. Händer ca 1 gång varannan månad jag känner så. . Jobbar i salong så det är hårspray, andra sprayer osv i luften. Kan man köra en schamponering c 1 gång varje månad  ÄVEN fast man kör balsammetoden? Och isåfall, ska man köra med sitt schampo man använde som sista schamponering, alltså den med sulfater, , eller ska man använda ett SLS fritt schampo, även om det kan finnas tex silikon i det schampot? kram 

  • You must to post comments
0
0

Hej Sofia,

Ska du få bort silikoner ur håret måste du använda ett sista-schampo. Det är helt okej att använda det då och då även under balsammetoden. Skulle håret mot all förmodan kännas torrare efter en schampotvätt kan du använda en extra inpackning.

Det SLS-fria schampon som finns här på sidan är fria från silikoner och mineraloljor, så dem är bra att använda om man vill komplettera balsammetoden med ett milt schampo.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer