Produktkollen

0
0

Hej Stina, 

Tack för en supersida som hjälper en att hitta rätt i djungeln! Min enda fråga var om det möjligtvis skulle kunna gå att uppdatera produktkollen du har så att man kan välja om man vill titta på SLS fritt, balsam etc - problemet som uppstått nu är att jag använder din underbara produktkoll för att kolla om schampona jag tittar på är godkända och iprincip alla ekologiska är ju det - som sista schampo eftersom de innehåller sulfater! Med känslig hårbotten vill jag verkligen undvika sulfater och andra uttorkande produkter och är rädd att jag själv när jag kollar innehållsförteckningen då ska missa någon sådan ingrediens. Finns det någon möjlighet att man typ i en rullista kan välja vad det är för typ av produkt man är ute efter och sedan trycka in innehållet så ser man om det är godkänt för det man vill använda det till? Hoppas du förstår vad jag menar...

Tack för en supersida!

  • You must to post comments
0
0

Hej Frida,

Det krävs väldigt mycket utveckling för att få till en sån funktion så tyvärr är det inget jag bara kan förändra i dagsläget. Men ska titta på att göra det framöver, absolut.

När det kommer till sulfater så finns det fyra eller fem stycken totalt som används i produkter. Kanske kan du försöka lära dig namnen och identifiera dem i innehållsförteckningarna?

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer