Produktkollen

0
0

 

Hej! Kollade en inpckning på produktkollen och fick inga färgade streck. Men den finns inte med bland dina listor under Matrix. Är denna ok?

tusen tack igen! 

 

Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Quaternium-87, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Isopropyl Alcohol, Parfum / Fragrance, Candelilla Cera / Candelilla Wax / Cire De Candelilla, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Citric Acid, Aloe Barbadensis / Aloe Barbadensis Leaf Juice, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Sodium Hydroxide.

  • You must to post comments
0
0

en inpackning som heter Matrix Biolage Hydrasource Mask

  • You must to post comments
0
0

Hej Christin,

Om du gör en koll på en produkt och ser att den är godkänd får du gärna tipsa om den, databasen är nämligen inte helt komplett med ALLA godkända produkter som finns därute, för jag har inte möjlighet att kolla upp alla. Därför är tips från er guld värda. Gör du en produktkoll och produkten är godkänd så kan du lita på att det stämmer även om den inte finns med på hemsidan.

Om du skriver vad produkten heter så kan jag lägga till den :-)

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer