Miss

0
0

Hej!

Jag använde mig av balsammetoden för några år sedan men var tvungen att sluta efter att mitt tvättbalsam började innehålla silikon och jag inte kunde hitta något nytt som fungerade.

Jag vill gärna försöka igen för det var fantastiskt när det fungerade. Jag vet att mitt hår absolut inte kan hantera protein (och troligtvis något annat som jag inte har listat ut vad är än) och jag undrar vilka produkter som är proteinfria. Vad betyder det om jag kryssar för "protein" när jag söker i produktkollen? Innehåller produkten protein eller är den proteinfri?

Mina hårstrån är tunna och mitt hår är varken tunnt eller tjockt. Det har också lätt för att verka flottigt  och tungt av de flesta produkter. Finns det något du kan rekommendera att jag provar? Jag har inte ekonomi nog att testa alla produkter. Jag vet av erfarenhet att det kan bli dyrt...

  • You must to post comments
0
0

Hej Milla,

Kryssar du för protein så kommer produkterna du får upp att innehålla protein. Skulle rekommendera dig att titta efter produkter för tunt/fint hår, då tror jag du kan hitta något som passar :-) Tanken är att det ska bli bättre märkning på produktsidorna efter hand, bland annat om de innehåller protein, men det är något som tar väldigt lång tid tyvärr. Om du är nyfiken på en produkt kan du alltid jämföra innehållet med proteinerna som finns HÄR, så vet du om du kan använda den eller inte. Lycka till!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer