Leave in balsam

0
0

Hej Stina!

Jag har precis börjat med balsammetoden och har kollat i dina listor vilka produkter som är godkända. Tycker dina listor är toppen att följa för jag har så svårt att veta vilka produkter jag får och inte får använda! Min fråga till dig är om du har något bra tips på "leave in balsam" som man kan ha i topparna efter man duschat håret. Jag har sett att en del använder Lush R&B Moisturiser (länk till produkten: https://www.lush.se/shop/product/product&product_id=620) men såg att den innehåller kandelillavax, vilket inte är så bra för balsammetoden om jag har förstått det rätt? Jag använder 100% arganolja i topparna varje dag, men känner att mina toppar skulle behöva ännu mer vård.

Har du något bra tips på en produkt som liknar den från Lush eller tror du att den från Lush skulle funka bra med balsammetoden?


Här är innehållsförteckningen på produkten från Lush:

Havremjölk (Avena sativa), Glycerin (Glycerine), Ekologiskt Avokadosmör (Persea gratissima), Rättvisemärkt Olivolja (Olea europaea), Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate (Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate), *Parfym (Perfume), Cetearylalkohol (Cetearyl Alcohol), Jungfru Kokosolja (Cocos nucifera), Ekologisk Kallpressad Jojobaolja (Simmondsia chinensis), Lagerolja (Pimenta racemosa), Apelsinblom Absolut (Citrus aurantium amara), Jasmin Absolut (Jasminum grandiflorum), Cupuacusmör (Theobroma grandiflorum), Kandelillavax (Euphorbia cerifera), Benzylalkohol (Benzyl Alcohol), Phenoxyethanol (Phenoxyethanol), *Benzyl Salicylate (*Benzyl Salicylate), *Eugenol (*Eugenol), Geraniol (Geraniol), Isoeugenol (*Isoeugenol), Benzyl Benzoate (Benzyl Benzoate), *Farnesol (Farnesol), *Limonene (*Limonene), Linalol (Linalool)


Tack på förhand!

Hälsningar Elin

  • You must to post comments
0
0

Hej Elin,

Precis som du säger kan det bli problem med vaxet i produkten. Annars är den okej!

HÄR kan du hitta fler godkända leave-in balsam.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer