Konstant fett hår..?

0
0

Hej Stina, och tack för grym blogg!!

Jag började med BM för ca 2 år sedan och höll på ett tag, sen tog jag en paus och har nu börjat igen för ca 3 månader sedan. Vad jag nu märker är att mitt hår aldrig blir att se "rent" ut, alltså det ser fett och stripigt ut direkt när det torkat efter dusch.. Jag tvättar håret 2 ggr/vecka (och massvis med batiste's light & blonde torrschampo däremellan) och använder mig av garants "såklart" balsam som tvättbalsam, och garnier fructis som vårdande. Jag antar att det konstanta fettiga håret beror på att någon av produkterna är för fettiga för min hårtyp, men har du något tips på något jag kan göra eller någon av produkterna jag kan byta ut..?

Tack på förhand!!☺️

  • You must to post comments
0
0

Hej Julia,

Fungerade det bättre första gången du använde balsammetoden? Tänk på att tvätta/massera ordentligt med tvättbalsamet och skölja ur allt noga.

Garant Såklart skulle kunna vara för vårdande om du har väldigt tunt och fint hår. Du skulle kunna prova att byta ut det mot ett lättare. Tvätta också håret med ett sista-schampo igen för att vara säker på att det är helt rent innan du börjar.

Lycka till!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer