Hur ofta använder jag diverse balsam?

0
0

Hej,

har en fråga om hur ofta jag behöver använda balsam. Använder mitt vårdande varje dusch och i samband med tvättbalsamet ca 1 gång varje/varannan vecka. Funderar på om det verkligen är rimligt varje dusch (tvättbalsam)? Sen jag har köpt ett dyrare balsam Living proof Perfect Hair day & Living proof No frizz conditioner känns mitt hår väldigt luftigt och inte så definerat utan tyngd, mer som ett ny schamponerat hår. Saknar spänsten (korkskruvarna) och tjockleken. Använder gelé dagligen. På alla sidor jag läser verkar detta vara svårt att tyda, just hur ofta man ska använda vårdande/tvätt om man duschar varje dag.
Hoppas du kan hjälpa mig.
Tack på förhand!

  • You must to post comments
0
0

Hej Fredrik,

För att krångla till det lite skulle jag säga att det beror på ditt hår. När det gäller tvättbalsamet så använder du det när håret behöver tvättas. Om det räcker med att skölja ur håret och det känns fräscht så behöver du inte använda tvättbalsamet mer än nödvändigt. Och detsamma gäller egentligen det vårdande. Vill du återfukta håret = använd det vårdande balsamet. Känns håret bra utan = hoppa över det. Jag tror den rutinen som du har funkar bra för dig!

Om håret känns för luftigt så byt till ett balsam som är mer vårdande, gärna något som innehåller oljor. Då kommer du få mer tyngd i håret.

Lycka till och hör av dig om du har fler funderingar!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer