Hårfärg och balsammetoden

0
0

Hej, jag skulle vilja börja med balsammetoden men jag har färgat hår och vill fortsätta att färga det. Jag har förstått att det går bra att färga håret när man kör balsammetoden om man hoppar över efterbehandlingen och tvättar med ett sista schampo efteråt, stämmer det? Sen undrar jag även om man måste använda två olika balsam, fungerar det inte med bara ett balsam och isf varför funkar det inte? Mvh Eva 

  • You must to post comments
0
0

Hej Eva,

Det går bra att färga håret bara man gör som du säger, det vill säga hoppar över efterbehandlingen och tvättar med ett sista-schampo efteråt.

Anledningen till att man använder två olika balsam är för att hårbotten inte behöver lika mycket vårt som topparna. Om du använder ditt tvättbalsam i hela håret kommer hårbotten vara fin men resten av håret kommer att vara torrt. Använder du ditt vårdande i hela håret kommer hårbotten att bli fet väldigt snabbt och resten av håret kommer vara fint. Tänk dig att ditt tvättbalsam ersätter ditt schampo du använder idag och ditt vårdande balsam ersätter ditt gamla balsam.

Lycka till!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer