Glans och volym till håret

0
0

Hej!

 

Jag var hos frissan igår och fick några funderingar. Hon hade i hårserum men det innehöll mineralolja men håret blev så glansigt av det och inte oljigt, finns det nå alternativ till det?

Hon använde också en rootlifter antar att den också innehöll nå otillåtet. Men vad ger mest volym saltvatyenspray eller volympuder, vad rekommenderar du? :) Har du nå favorit värmeskydd som är godkänt? Jag låter alltid håret lufttorka och jag plattar det aldrig nå mer men skulle kanske vilja göra det ibland. Jag har använt godkända produkter länge men jag saknar att ha glansigt hår samt volym. 

Tack på förhand! :)

  • You must to post comments
0
0

Hej Theresia,

Du skulle kunna använda en godkänd hårolja för att få extra glans i håret. Håret ska inte kännas oljigt när du använt en sådan, då har du tagit för mycket. Ta bara nån droppe eller två i handen och jobba i det från topparna och uppåt. Så kan du ta mer efter hand om det behövs.

Ett volympuder ger volym i hårbotten och ett saltvattenspray ger volym i längderna (samt också mer textur).  Så det låter mer som att du är ute efter ett volympuder? Ett saltvattenspray blir dessutom oftast matt så det motarbetar ju om du vill ha glansigt hår :-)

Just nu använder jag BB Creme Leave-In från Lernberger Stafsing som värmeskydd.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer