Frågor om vax

0
0

Hej!

Jag har kollat igenom din blogg om balsammetoden och känner mig inspirerad för att prova den. Däremot så använder jag hårprodukter (vax och saltvatten spray) och då blir det genast lite svårare att hitta något som passar. Jag brukar ha kort hår till medel långt hår som jag drar bakåt, typ en pompadour-aktig frisyr.  

Jag såg att H&M har en Saltvatten spray som ska vara okej att använda, men det kanske finns andra sprayer som också fungerar? Dessutom är jag ute efter ett vax som passar metoden, men jag har svårt att hitta något. Det enda jag har hittat än så länge är denna: https://www.hanzdefuko.com/shop/hybridized-wax

Funkar den? Finns det några andra typer av vax som jag kan använda mig av? Idag använder jag Grooming Cream av American Crew som är en "high hold/high shine" typ av vax, så jag är ute efter något liknade!

Oerhört tacksam om jag skulle kunna få hjälp med detta!


Mvh,
Johan

  • You must to post comments
0
0

Hej Johan,

Vax är väldigt svårt att hitta något som funkar med balsammetoden, men detta ser godkänt ut! Annars kan jag tipsa om att använda gel, då får du också stadga och det går att borsta igenom för att få bort stelheten/glanset om man inte vill ha det. Sprayer finns det massor med olika varianter, titta under Styling här på hemsidan så hittar du alla.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer