Frågor om BM

0
0

Hej Stina,

Vilken fin hemsida/blogg du har! :) Jag är intresserad utav balsammetoden och skulle vilja börja med den. Jag såg att du hade skrivit en hel del om det :) Dock har jag 2 produkter hemma som jag inte vet om jag får använda eller inte. dvs. godkända för BM.

1. http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod4450535

2. http://www.shopping4net.se/Haelsokost/Vaard-hygien/Haarvaard/Balsam/Eorol-Henna-Balsam.htm&sClickID=Kelkoo-5-1&utm_source=kelkoose&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick

3. http://eleven.se/uniq-one-all-in-one-hair-treatment-16585.html

Sen tänkte jag även på hårfärger, när man färgar håret. Finns det något man ska tänka på innan man väljer en hårfärgsförpackning?

Skulle vara sjukt tacksam om du ville hjälpa mig med detta! Jag har alltid velat börja med BM, men jag har alltid haft svårt att veta vilka produkter jag kan använda och inte. Jag ser verkligen fram emot att få fint och friskt hår!

Ha en trevlig helg!

  • You must to post comments
0
0

Hej Patricia,

Första och andra produkten är okej, men den tredje innehåller tyvärr silikon!

När det gäller hårfärger resonerar jag som så att man kan välja vilken färg man vill. Det man behöver tänka på är att tvätta håret med ett sista-shampoo efteråt och hoppa över efterbehandlingen. Använd istället ditt vanliga vårdande balsam eller en inpackning. Sen är det bara att köra på som vanligt med balsamtvätt nästa gång.

Lycka till!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer