Fråga gällande mitt hår

0
0

Hej där! 

Jag har efter idag insett att jag vill testa balsammetoden till mitt hår. Förstår att du får så många frågor om detta men jag blir så glad om du svarar.

Jag har förstått själva idén men mitt problem är att jag har normal brunt/råttfärgat år men har slingat det med blonda slingor sen flera år tillbaka, vilket jag kommer fortsätta med. Jag har hittat Garants schampoo ( till sista tvätten) och även balsamet för att ha som rengöring i botten men jag är så tveksam till vad jag ska ha till topparna då mitt hår är slitet på grund av slingandet, men även så himla frizzigt och självlockigt om vart annat. 

 

Kan du rekomendera Såklart delarna till mitt slags hår och framför allt vilket balsam passar bäst till slingat hår i det här läget? Pris spelar inte roll. 

 

tack på förhand, mvh Linda 

  • You must to post comments
0
0

Hej Linda,

Vad kul att du vill prova på balsammetoden :-) Själv älskar jag Perfect Hair Day Conditioner från Living Proof. Annars finns det en hel kategori med balsam just för skadat hår som jag tror kan passa, men välj gärna något dyrare. Du kommer få ett så mycket bättre resultat, och så klart en drygare produkt. Sen får du också se efter hand, för när håret blivit bättre i kvaliteten kanske samma balsam som funkade innan blir för tungt, och du får då byta till ett lättare.

Tror du kan få ett jättebra resultat av balsammetoden! Lycka till :-)

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer