Fet hårbotten med balsammetoden

0
0

Hej!

Jag har hållit på med balsammetoden sen i somras ungefär. Cirka en gång i månaden kör jag slutschampoo (ibland mer sällan, ibland oftare - för att jag färgar håret). Jag använder Garniers respons som sistaschampoo och även deras balsam till topparna. Till botten har jag testat både Barnängens volymbalsam och Fructis strength & shine, men jag tycker min hårbotten är så himla fet! Jag måste fortfarande tvätta håret minst varannan dag. Jag sköljer noggrant så det är inte det som är fel, utan jag måste nog ha ett lättare balsam. 

Därför undrar jag om du kan tipsa om något annat, hyfsat billigt balsam som jag kan ha till hårbotten? Gärna också ett till längderna som ger mer fukt än det jag använder nu, för topparna är lite torra. 

Tacksam för svar!

Julia 

  • You must to post comments
0
0

Hej Julia,

Det kan faktiskt vara så att du behöver ett lite tyngre balsam. Håret kan också bli fett för att det fortfarande kompenserar. Prova exempelvis Garant Såklart eller TRESémme Naturals. Komplettera gärna med ett godkänt torrschampo när du känner att håret blivit lite fett så kan du dra ut på hårtvätten en extra dag.

Du skulle kanske kunna prova något av Faith in Nature eller Urtekrams balsam?

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer