American Cream & Marilyn från Lush

0
0

Hej!

Jag tänkte börja med balsammetoden och jag har köpt "lush - american cream" som tvättbalsam och sen tänkte jag använda "lush - marilyn" som vårdande balsam/inpackning. Men nu ser jag att "lush - marilyn" innehåller "alcohol & sodium lauryl sulfate" (sulfat alltså). Är det ändå okej att använda den? Tänkte eftersom att den står med på listan.. Och sen står det på förpackningen till "Marilyn" att man ska använda den INNAN man anväder schampo och balsam, kan jag ändå använda den som vårdande balsam EFTER mitt tvättbalsam?

  • You must to post comments
0
0

Hej Erika,

När det kommer till balsam så kan man helt bortse från att de kan innehålla sulfater. Ofta är det tillsammans med andra ämnen som hjälpmedel och i väldigt små mängder, så det blir aldrig lika uttorkande som i ett shampo.

Jag har inte testat Marilyn personligen men av det jag kan läsa mig till så verkar den ljusa upp håret? Du får nog se det snarare som en väldigt mild blondering som vårdar håret. Har du kikat på de godkända inpackningar som finns här på hemsidan? Kanske kan du hitta någon annan produkt att testa :-)

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer