En liten fråga...

0
0

Hej Stina!

Jag har kört med balsammetoden i ett halvår nu och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mitt hår har blivit mycket tjockare och "håller" längre mellan tvättarna.

Men nu har jag väldigt mycket mjäll och torr hårbotten. Har haft det sedan starten men inte brytt mig så mycket om det eftersom det inte varit så mycket. Men nu är det desto mer och ibland bara rasar det hudflagor när jag kliar mig i hårbotten.

Tvättade med ett parfymbalsam först men har bytt till ett parfymfritt för några veckor sedan men det hjälper inte...

Kan du hjälpa mig?

Tack på förhand!

Mvh Jessica

  • You must to post comments
0
0

Nu ska länken fungera :-)

Det är bra att du använder parfymfritt tvättbalsam. Du kan också testa att använda en skrubb i hårbotten, gör enkelt en egen genom att blanda ihop socker och till exempel olivolja. Applicera över hela hårbotten och massera ordentligt. Låt den gärna sitta i några minuter så olivoljan får en chans att mjukgöra. Skölj ur och tvätta med balsam som vanligt.

Skulle det inte bli bättre trots det så skulle jag rekommendera dig att byta till ett sls-fritt schampo att tvätta med istället. Det är inte lika milt som balsam men väldigt mycket mildare än vanligt schampo.

Kram Stina

  • You must to post comments
0
0

Hej igen Stina!

Tack för ditt svar! Jag använder Garants Såklart balsam som tvättbalsam och Garnier Fructis Strength and Shine i längderna.

Tyvärr fungerar inte länken till sprayen som du rekommenderade.:-)

Mvh Jessica

  • You must to post comments
0
0

Hej Jessica,

Vad använder du för produkter?

Du skulle kunna testa att komplettera med den här sprayen som innehåller salicylsyra, superbra mot flagig hud. Spraya direkt i hårbotten innan du går och lägger dig på kvällen.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer