Du tipsar om utgångna produkter och produkt med silikon i

0
0

Hejsan Stina! Sedan jag började med balsammetoden har din sida (då din blogg) varit till stor hjälp för mig och jag blev glad när du startade en hemsida som borde vara uppdaterad och som kändes väldigt lätt att navigera i.

Men tyvärr så verkar något ha gått fel längs med vägen, nr 1 är att på tok för många av de stylingprodukter du väljer att tipsa om ha utgått. Då jag klickat på de länkar (tex lyko) som man finner vid produkten på din sida har jag alltför ofta fått meddelandet att den produkten har utgått vilket kändes väldigt konstig då din sida är relativt ny.

Nr 2 är att jag letade efter stylingprodukter och efter att jag hittade make up stores haircare system mousse på din sida så tänkte jag att jag skulle testa den, jag beställde den från lyko genom länken på din sida och hämtade ut den idag och blev jättebesviken, det var ju dimethicone i den! Hur kan den finnas på din lista över godkända produkter?!?

Det är ju inte värt att skicka tillbaka den då returfrakten lär kosta lika mycket som produkten kostade, så nu är jag fast med ännu en stylingprodukt jag inte kan använda i mitt hår, lite fattigare och har fortfarande inte hittat något att styla håret med när jag låter det vara lockigt. Så hur relevant är din sida? Bör man lita på din info?

Med vänlig hälsning

/Stina

 

  • You must to post comments
0
0

Hej Stina,

Jag försöker hålla sidan så uppdaterad som möjligt, men det är ofta det händer att produkter utgår och det är svårt att hinna med att kolla igenom alla. Hittar du en utgången produkt får du hemskt gärna lämna en kommentar på sidan så kan jag ta bort den.

Det stämmer att den innehåller silikon, men en vattenlöslig variant som är okej att använda med balsammetoden. Har silikonen PEG i namnet så är den godkänd. Så du kan fortsätta använda moussen med gott samvete.

All information på sidan är relevant. Sen kan jag inte garantera till 100% att alla produkter är godkända, då chansen finns att tillverkaren ändrar sitt recept. Är du osäker så dubbelkollar jag gärna åt dig.

Hoppas det gav svar på dina frågor.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer