börja bm igen

0
0

Har färgat håret rött, och avslutade då BM för jag orkade inte diskutera med frisören. Ska nu efter ca 4 månader börja igen, och du har tidigare tipsat om godkänd färgbomb & att jag tvättar håret m sista tvätten efter jag färgat hos frisören, men hur gör jag med balsamet? Ska jag bara använda färgbomb i längderna och vanligt tvättbalsam närmast hårbotten eller färgbomb i hela håret? 

Varför ska man skippa efterbehandlingen hos frisör? Måste man det? Min frisör sa att det är för att "stänga igen" hårstråna så färgen håller typ, och ville som sagt inte diskutera vidare eftersom jag inte vet varför man skippar den. 

tack på förhand!

  • You must to post comments
0
0

Okej, så när jag tvättar håret använder jag tvättbalsam, låter det sitta i några minuter, och sätter i inpackning i hela håret? eller ska jag skölja ur tvättbalsam först?

Och olja, tex arganolja- kan jag sätta i de i hela längderna när håret är fuktigt som jag gör nu, eller måste jag tvätta ur den? Vet att de ej brukar behövas eftersom håret är så välfuktat men har jättetorra toppar.. :)

  • Du kan göra som du vill där, antingen sköljer du ur tvättbalsamet innan du har i inpackningen eller så låter du det sitta i. Man behöver sällan ha inpackningen ända upp i hårrötterna ändå. Du kan låta oljan sitta kvar. Känner du att håret blir för mättat på oljan så applicera den bara där det behövs i så fall.
  • You must to post comments
0
0

Hej Linnea,

När du färgar håret hos frisör kan du låta den använda de produkter som den vill. Tvätta sen håret med ett sista-schampo nästa gång du tvättar håret. Efter sista-schampot använder du ett vårdande balsam, eftersom håret redan är rent behöver du inte använda tvättbalsamet.

En färgbomb/inpackning använder du helst i hela håret i och med att den färgar och det annars kan bli ojämnt. HÄR hittar du godkända färginpackningar.

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer