BM

0
0

Hej!

Jag har använt Dermorganics sls-fria schampo: Daily conditioning schampoo tillsammans med deras godkända balsam: Daily hydrating conditioner i ca  en månad nu och märker inte direkt någon positiv skillnad. Utan varje gång jag tvättar håret (1-2 ggr veckan) så blir håret precis som att jag tvättat med sulfater. Och under tiden jag inte tvättar det så är det ganska fettigt. Kan det vara att de produkterna är "för bra"?

Tänkte testa att köra på BM istället och tänkte använda Coops balsam som tvättbalsam men undrar om jag ska köra med Dermorganics balsam som "vård balsam" efteråt eller om jag ska ta två helt nya balsam, om det är Dermorganics produkter som inte passar mitt hår som jag läst att du skrivit att det kan vara fallet ibland. Fast det är inte att håret blir tungt eller så av Dermorganics utan snarare tvärtom, det blir superrent och mer torrt och fluffigt. Eller tycker du jag ska köra på Coops Balsam som både tvätt och vård, om jag bara vill testa BM för att se om det funkar? Eller som sagt, med Dermorganics balsam som vård, eller köpa ett tredje som vård?

Eller funkar det inte med SLS-fria och BM  för att jag är kille och/eller för att jag har medellångt hår? Måste man ha långt hår för att märka skillnad?

 

Tack på förhand :)  M.v.h.

  • You must to post comments
0
0

Hej Jon,

Du behöver inte ha långt hår för att märka någon skillnad. Men du skulle säkert märkt mer skillnad ju längre/mer slitet hår du har (de flesta killar har väldigt bra kvalitet på håret eftersom ni inte värmestylar och fixar det lika mycket som tjejer). Om du vill prova balsammetoden så tror jag coop kan vara ett bra tvättbalsam för dig. Testa och vad du tycker :-)

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer