Barnängen vårdande nektar

0
0

Hej, 

Tack Stina för en mycket bra och lättöverskådlig hemsida om BM och hur snabbt du svarar på alla frågor. Du gör ett kanonbra jobb!

jag har precis börjat med BM, men när jag skulle köpa vårdande balsam så var de rekommenderade från Barnängen slut. Jag lusläste innehållsförteckningar och hittade vårdande nektar från Barnängen, som vad jag kunde se inte innehöll något otillåtet, körde det flera gånger i produktkollen och fick inga markeringar alls. 

innehållet är:

Agua, cetearyl alcohol, behentrimonium, chloride, hydrolyzed keratin, glycine, panthenol, combretum farinosum Flower nectar, isopropyl myristate, citric acid, phenoxyethanol, stearamidopropyl, dimethylamine, parfum, isopropyl alcohol, glyceryl stearate, sodium methylparaben, glycerin, polyquaternium-37, dicaprylyl, carbonate, benzyl salicylate, linalool, limonene, lauryl glucoside, cl 15985,

Jag läste din beskrivning om vilken skillnad behovet är för torrt respektive skadat hår och detta skall hjälpa mot båda! Det känns lite motsägelsefullt. 

Är det godkänt som vårdande?

Bild
  • You must to post comments
0
0

Hej Camilla,

Tack, vad kul att du gillar sidan :-) Om du använder Produktkollen och inte får några markeringar så kan du lita på att produkten är okej. Det finns godkända produkter som inte finns med på hemsidan helt enkelt för att jag inte har koll på alla.

Angående att den funkar både mot torrt och skadat hår så gör vissa produkter det helt enkelt. Men du får bättre effekt med en "specialiserad" produkt :-)

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer