Balsammetodenanvändare

0
0

Hej Stina!

Har lärt mig balsammetoden genom din förra blogg-sida, Tack för det!! Hittade först nu in på denna nya sida, men blev lite besviken då du verkar ha raderat bort alla "The Body Shop"-produkter?? Jag är övertygad om att det är fler än jag som förutom "no poo-tanken" även vill ha garanterat icke djurtestade produkter: då är B.Shop bra, eftersom de flesta känner till dem. Jag vet att de flesta företag säger att de inte djurtestar, men många köper exempelvis in råvaror som testats... (Djurens rätt har en lista där alla godkända finns med. http://www.djurensratt.se/icke-djurtestat ). Jag ber dig ta med The Body Shop igen, Stina.

Med (djur-)vänlig hälsning

Anita.

 

  • You must to post comments
0
0

Hej, tack för all info, men måste ändå fråga dig. Är helt ny på detta. Om jag ska börja så ska jag välja ett sista schampo enl. din lista, men hur ska jag tänka kring tvättbalsam och leave in balsam? Ska jag välja sådant som är för torrt hår, då jag har torrt å frissigt hår, eller räcker det att leave in balsamet är för torrt å frissigt hår?

Är det ok att välja tvättbalsam och leave in balsam i olika serier, ex anv Barnängens tvättbalsam å Garnier i leave in...?

Tack på förhand!

  • You must to post comments
0
0

Hej Anita,

De är inte borttagna utan The Body Shop valde själva att inte vara med här med sina produkter, av okänd anledning. Ändrar de sig så lägger jag självklart till dem. Det finns dock många andra produkter här som också finns med på Djurens Rätt, exempelvis Desert Essence, Burt's Bees och Urtekram, och jag försöker självklart hitta fler! Du gav mig en väldigt bra idé med detta inlägg, så framöver kommer jag ordna så att det går att välja till "djurvänligt" under Sök Produkt. För jag kan tänka mig att det är fler som vill köpa produkter som är snälla mot djuren :-)

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer