Balsammetoden olaplex

0
0

Hejsan! Måste börja med att säga att jag tycker om din blogg jätte mycket och att den har blivit min bibel för mig när det kommer till balsammetoden!

Men jag har en liten fråga också , jag gjorde för två veckor sen en olaplex behandling på mitt hår i samband med blekning. Jag har väldigt skandinaviskt tunt, fint och blont hår som lätt blir skadat och är ganska torrt. Sedan jag gjorde olaplex behandlingen upplever jag att min hår blir fett MYCKET fortare, kunde förut gå upp till 4 dagar utan att tvätta det nu är det fett efter knappt en dag. Min frisör sa att jag skulle använda ett vårdande och återfuktande balsam eftersom att olaplexen kan torka ut lite. Jag använde innan antingen Barnängen Aloe Vera Yoghurt eller Barnängen Creme och Olja som tvättbalsam, hade aldrig några problem (gått cirka 3 månader). Men nu blir det som sagt fett, prövade byta till Barnängen Volym balsam som tvättbalsam men det hjälper inte. 

Undrar om du vet vad det kan bero på eller om du har några tips på vad jag kan göra?

Kram Ida

  • You must to post comments
0
0

Hej Ida,

Vad kul att höra att du gillar bloggen :-) Bleker du håret regelbundet? Om både blekningen och Olaplexen torkat ut håret kan det hända att du behöver tillföra extra fukt med en hårmask i ett par tvättar, men jag tycker inte det borde påverka håret så mycket som du beskriver att behandlingen har gjort. Har du testat att tvätta håret med ett sista-schampo? Det kan ju hända att det varit något förbjudet ämne i nån del av behandlingen som sitter kvar och gör att håret känns fett.

Hoppas det blir bättre för dig!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer