Balsammetoden fråga!

0
0

Hej! Jag undrar lite frågor som gjort att jag väntat med att börja testa balsammetoden. Först och främst: kan du ge tips på det absolut bästa balsamet att använda, både tvätt och vårdande. Och när man använder inpackning, vid vilket tillfälle gör man det? Säg att jag tvättar håret 2 gånger i veckan. Är det bäst att tvätta så sällan som möjligt för att balsammetoden ska fungera så effektivt som möjligt. Eller ska man göra oftare i början så håret förstår och vänjer sig och sedan mer sällan. Eller tvärtom eller sällan hela tiden? Med tanke på att när man tvättar som vanligt mes schampo ska man ju försöka göra sällan.

jag hade tänkt använda dubbeldusch som sista schampoo för det har jag hemma, men rekommenderar du att jag tar ngt annat? Jag lägger hellre pengar på bra produkter så att det hjälper än snåla! 

Tacn så mycket på förhand och alla dina tips på bloggen! Med vänliga hälsningar, Emily

  • You must to post comments
0
0

Hej Emily,

Det är väldigt svårt att säga vilket det absolut bästa balsamet är då du och jag förmodligen inte har samma slags hårtyp. Det balsamet som fungerar bra för mig kanske är för vårdande för dig. Men när det gäller tvättbalsam så gillar jag Garant Såklart väldigt mycket och vet att den fungerar bra för många. Har du något favoritmärke idag kan du kika ifall de har något godkänt balsam du kan använda som vårdande.

Hur ofta du ska tvätta håret beror lite på hur ofta du tvättar håret med schampo idag. Ju oftare, desto längre tid kommer det ta håret att ställa om sig. Räkna med att tvätta det dubbelt så ofta en period tills hårbotten vant sig. Du kommer kunna tvätta det mer sällan efter hand, under tiden kan du dryga ut på tiden genom att använda ett godkänt torrschampo.

Inpackning kan du använda när som, då använder du det istället för ditt vårdande balsam.

Är ditt schampo från Dubbeldusch godkänt går det jättebra att använda det som sista-schampo.

Lycka till!

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer