Är detta godkänt?

0
0

Hej!

Tack för din otroligt informativa sida!

Jag undrar om ett balsam med följande ingredienser anses okej för balsammetoden:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-4 Rapeseedamine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Saccharide Isomerate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Jag undrar en sak. Jag färgar håret med jämna mellanrum pga mycket grått här (så att sluta färga känns inte som något laternativ). Jag brukar använda L'Oreal Excellence, och så gnu sist att detta nog innehålkler ämnen som man bör undvika om man tvättar håret enligt balsammetoden. Hur gör jag då?

Nu sist gjorde jag som så att jag ändå färgade håret, och dagen efter tvättade jag håret två gånger med ett sista-schampoo, och därefter körde jag på som vanligt. Funkar detta, eller har du tips på hur jag annars ska göra? Borde jag byta hårfärgsmärke?

Ett stort tack på förhand!

//Naémi

  • You must to post comments
0
0

Hej Naémi,

Produkten du frågar om verkar vara ett schampo? Det är hur som helst godkänt som sista-schampo.

Du tänker helt rätt när det gäller färgen! De allra flesta färger innehåller förbjudna ämnen, så jag tycker det är enklare att bara färga som vanligt och tvätta håret med ett sista-schampo efter istället. Hoppa över efterbehandlingen och använd en godkänd eller ditt vårdande balsam istället :-)

Kram Stina

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer